Cherchez à retro vintage spullen?

retro vintage spullen
Wat is vintage en wat is retro Huis en Tuin: Interieur.
Vaak is het ontwerp vertaald naar de wensen die we in het heden hebben betreffende de functionaliteit en het decoratieve karakter. Is vintage ook retro en is retro ook vintage. Soms worden oorspronkelijke spullen uit met name de 60-er of 70-er jaren ook als retro aangeduid.
Vind vintage spullen in Retro op Marktplaats.nl.
vintage en retro spullen. Heel veel retro en vintage spullen bij malle jan Voor al uw vragen kunt u berichten of bellen, Maar check eerst onze website voor meer info en foto's' Foto 1: unieke bugatti klepbank, nu 245 euro Foto 2: bel air salontafel, nu 95 euro Foto 3: retro dubbele lockerkast, ook in 70's.'
Retro meubels in Bel Air Fifties stijl Jolina Retro Meubels.
Breid uw assortiment dan uit met onze fifties meubels en bied uw klanten een unieke beleving uit de jaren 50. Aanbod retro vintage meubels van Jolina. In het assortiment van Jolina vindt u naast goedkope retro barkrukken en retro booths onder andere.:
Een té gekke shop met vintage en retro meubels en accessoires.
Bij vintage gaat het om originele oude producten en bij retro zijn het producten die nieuw zijn gemaakt, maar naar oud model. In onze winkel vind je beiden terug. Het is een mooie mix van vintage old skool spullen zoals meubels, kastjes, kapstokken, tafels en andere woonaccessoires.
Vintage en Retro meubels en accessoires Eindhoven.
Vintage en retro elementen brengen je leefomgeving naar een hoger niveau. Dat je met tweedehands spullen in je inrichting absoluut mooi kan wonen wordt bewezen door ons dagelijks wisselend aanbod vintage en retro meubels en accessoires. Bijvoorbeeld de tentoongestelde vintage en retro items in onze etalage die wij hebben omgedoopt tot de retrosell.
Vintage of retro: het verschil eenvoudig uitgelegd! Blog Het Retro Warenhuis Het Retro Warenhuis.
De Rockabilly lifestyle van Jan en Manon Blog Het Retro Warenhuis. 15 May 2017 at 1526.: Het is een combinatie van spullen uit Europa en de Verenigde staten, uit de jaren 50 en 60, vintage en retro door. Leave a Reply.
Retro Vintage tv-kast Eleonora meubels outlet BESLIST.nl.
Dit zorgt ervoor dat deze bijzondere kast een unieke uitstraling heeft. Het meubel heeft twee deuren die horizontaal open te klappen zijn en waar een hoop spullen in opgeborgen kunnen worden. Dit retro TV meubel zou iedereen in huis moeten hebben! Eleonora TV meubel Iron 60 x 102 x 45. Ben jij op zoek naar een nieuw meubel? Dan is het TV meubel Iron 2 laden van het merk Eleonora wellicht iets voor jou! Het is een stoer industriële tv kast met een ijzeren frame en een robuust acacia houten blad. Op het acacia hout vind je hier en daar nog oude teksten en bedrukkingen, dit maakt het tv meubel design uniek in zijn soort! Tv-meubel Vintage is precies dat industriële, speelse tv-meubel dat je wel in een woonkamer wilt hebben staan om je tv en accessoires op te zetten.
retro radio of vintage radio kopen Surf4trends.
Retro radio of vintage radio, voor uw retro spullen of moderne inrichting is Surf4trends de geschikte retro shop online. U koopt een vintage radio of retro radio cd speler uit nostalgie of gewoon omdat ze een prachtige vormgeving hebben. Onze retro design radio en retro wekkerradio hebben de kenmerken en vormgeving van de jaren 50 en 60, maar beschikken over moderne technologie.
Home Industrieel Vintage Webshop De Olde Looierij.
Wonen met karakter! De Olde Looierij. Uniek vintage, industrieel en retro meubilair en woonaccessoires. Echte vintage fanaten met passie voor mooie spullen! Zeldzame items uit o.a. Frankrijk België, Engeland en Duitsland. 800 m2 showroom in een karakteristiek fabriekspand uit 1903.
Retro STATION te Antwerpen: verkoop en verhuur van retro, antiek, vintage, oldies en design spullen, items en meubilair. Decoratie etalage, fotoreportage, cadeau, oud, nieuw, collector.,
Retro STATION te Antwerpen is gespecialiseerd in verhuur en verkoop van exclusieve en authentieke retro design items en leuke oldies. Bij Retro STATION vindt u oud nieuw, collector-items, cadeau-artikelen, kermisstukjes, materiaal voor decoratie van uw etalage, vintage meubilair voor uw thuis of bedrijf, rekwisieten en verschillende unieke stukken voor de fotograaf.

Contactez nous