Résultats pour retro vintage spullen

retro vintage spullen
7x Vintage shoppen in Groningen nsfavourites.
Ook vintage en retro designliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Groningen, onder meer bij conceptstore Tim Tom. Hier kun je een tof retro interieur bij elkaar shoppen, bestaande uit gegarandeerd unieke items. Tim Toms stijl heeft Scandinavische invloeden en is modern en industrieel.
De 8 leukste shopadresjes voor liefhebbers van een vintage interieur.
Home Kinderkamer De 8 leukste vintage shopadresjes. De 8 leukste vintage shopadresjes. 15 februari 2018. Groot liefhebster ben ik van een vintage interieur gecombineerd met moderne items van nu, ons hele huis is hier een mix van. Vintage, retro, wie houdt er niet van spulletjes van vroeger?
Meubels Ecoshop.
U bent hier: Home Meubels Vintage meubels. Binnengebracht door Ecoshop Menen Plaats: Menen. Binnengebracht door Ecoshop Menen Plaats: Menen. Binnengebracht door Ecoshop Menen Plaats: Menen. retro stoel oranje. Binnengebracht door Ecoshop Menen Plaats: Menen. Binnengebracht door Ecoshop Menen Plaats: Menen.
Home DEPOT 09.
Depot 09 is a large vintage design shop in an impressive old factory in Ghent. We focus on Mid Century and Industrial design going from rare and highly collectable. to affordable furniture and decoration from 1920s till 1980s, to meet everyones needs and budget.
Retro STATION te Antwerpen: verkoop en verhuur van retro, antiek, vintage, oldies en design spullen, items en meubilair. Decoratie etalage, fotoreportage, cadeau, oud, nieuw, collector.,
Retro STATION te Antwerpen is gespecialiseerd in verhuur en verkoop van exclusieve en authentieke retro design items en leuke oldies. Bij Retro STATION vindt u oud nieuw, collector-items, cadeau-artikelen, kermisstukjes, materiaal voor decoratie van uw etalage, vintage meubilair voor uw thuis of bedrijf, rekwisieten en verschillende unieke stukken voor de fotograaf.
Vintage Wonen tips inrichting vintage stijl interieur.
Retro en vintage hebben dezelfde uitstraling, maar er is wel degelijk een verschil tussen deze twee. Retro meubels lijken oud, en vintage meubels zijn daarentegen ook echt oud! De vintage stukken zijn vaak uniek, omdat ze vroeger maar in kleine aantallen werden gemaakt.
Vintage vs retro. Wat is het verschil? The Devil Wears Wibra.
Alle vintage spullen in mijn huis heb ik een voor een klein prijsje gekocht. De kunst is om op de juiste manier te zoeken en zoekwoorden als vintage en retro te vermijden. Er zijn nog steeds mensen HOERA, die niet weten dat ze een pareltje van de hand doen voor een paar knaken.
Vintage en Retro meubels en accessoires Eindhoven.
Vintage en retro elementen brengen je leefomgeving naar een hoger niveau. Dat je met tweedehands spullen in je inrichting absoluut mooi kan wonen wordt bewezen door ons dagelijks wisselend aanbod vintage en retro meubels en accessoires. Bijvoorbeeld de tentoongestelde vintage en retro items in onze etalage die wij hebben omgedoopt tot de retrosell.
Cool retro en vintage tegen betaalbare prijs Kringwinkel Nieuws Nieuws.
Home Nieuws Kringwinkel Nieuws Cool retro en vintage tegen betaalbare prijs. Cool retro en vintage tegen betaalbare prijs. Retrodag zaterdag 12 maart van 10 u. tot 17 u. Mis de afspraak in onze Kringwinkels in Sint-Niklaas, Temse en Sint-Gillis-Waas niet. Op retrodag geven we in De Kringwinkels van Den Azalee het verleden terug een toekomst, met een schat aan unieke meubelen, spullen en hebbedingen uit de jaren 50, 60, 70 en 80.
Retro Vintage tv-kast Eleonora meubels outlet BESLIST.nl.
Dit zorgt ervoor dat deze bijzondere kast een unieke uitstraling heeft. Het meubel heeft twee deuren die horizontaal open te klappen zijn en waar een hoop spullen in opgeborgen kunnen worden. Dit retro TV meubel zou iedereen in huis moeten hebben! Eleonora TV meubel Iron 60 x 102 x 45. Ben jij op zoek naar een nieuw meubel? Dan is het TV meubel Iron 2 laden van het merk Eleonora wellicht iets voor jou! Het is een stoer industriële tv kast met een ijzeren frame en een robuust acacia houten blad. Op het acacia hout vind je hier en daar nog oude teksten en bedrukkingen, dit maakt het tv meubel design uniek in zijn soort! Tv-meubel Vintage is precies dat industriële, speelse tv-meubel dat je wel in een woonkamer wilt hebben staan om je tv en accessoires op te zetten.

Contactez nous