Résultats pour Festival

Festival
XL FESTIVAL 2018 BRONKS Theater voor jong publiek.
GOED OM TE WETEN. XL FESTIVAL 2018. 20 22 APR 2018. Het XL FESTIVAL bundelt de hoogtepunten van de XL-werking. XL richt zich naar 12 tot 21-jarigen; zowel in de vrije tijd als tijdens de schooluren. Projecten, voorstellingen, workshops, trajecten, experimenten, Het kan allemaal aan bod komen, zolang er een link is met de podiumkunsten.
Festival van Vlaanderen Kortrijk 2019.
Festival van Vlaanderen Kortrijk 2019. Let's' Start a Fire and Celebrate 10 Years of Festival Kortrijk! Het vuur is geblust, de kaarsjes zijn uitgeblazen. Festival Kortrijk 2019 zit erop. Maar we nemen geen afscheid zonder jullie nog eens vurig te bedanken.
FESTIVAL DIGITAL KOPERGIETERY.
Zoek door deze site. Van 28 februari t/m 3 maart 2019 organiseert KOPERGIETERY de tweede editie van FESTIVAL DIGITAL. Technologie evolueert razendsnel, nieuwe media zijn onopvallend binnengeslopen in ons leven van elke dag. Stellen we deze vanzelfsprekendheid voldoende in vraag?
Festival Retour.
Festival RETOUR is repareren, experimenteren, zelf telen, opwaarderen, uitlenen, ruilen en zoveel meer. Snuister rond op deze website en ontdek hoe jij jouw leven duurzamer en eenvoudiger kunt maken. Over Festival Retour. Nieuws Doe mee aan Betergem 2038 en organiseer eens een volksvergadering rond onder meer Circulaire Economie.
Ronquières Festival 6-7 Augustus 2016 Plan incliné.
A éviter impérativem https//t.co/3SIJAv7Yyh.: Un dimanche à ronquieres18 https//t.co/nSVi587fFL.: On parle du Ronquières Festival dans le Le Figaro! MC SOLAAR était en direct sur RTL TVI avant son concert au Ronquières Festival pour parler de beaucoup plus que de https//t.co/i8s0Qzk397.:
PERPLX circusfestival.
Omdat de zwaartekracht keer op keer getest wordt en omhoog vallen echt wel kan. Daarom organiseert PERPLX zijn jaarlijkse nieuw circusfestival in en rond zijn schitterend park. Follow us on Facebook. Volg ons op Facebook en ontdek de laatste nieuwtjes.
Toekoer festival 2018 Opendoek.
OPENDOEK en de Abdijsite Herkenrode organiseerden op zondag 2 september 2018 voor de zesde keer het gezinsvriendelijke Toekoer Festival op het prachtige domein van de abdij Herkenrode. Een brede waaier aan kinder en familievoorstellingen, figurentheater, muziektheater, verteltheater en poëzie voor groot en klein.
Big Bang Festival 5 Concerten de Bijloke.
BIG BANG Festival is een feestelijke ode aan avontuurlijke muziek en klankkunst voor een jong publiek. Over heel Europa en sinds 2019 ook in Canada! vinden meer dan 50.000 kinderen en hun familie jaarlijks de weg naar het festival. BIG BANG is ook en vooral een festival om zelf te ontdekken en te doen.
Festivals in Europa Jeka.
Een buitenlands festival wordt een ware vakantie of citytrip. Voor de organisatie van deze festivalreizen is JEKA vzw een nieuw partnership aangegaan met Festival" Explorers. Elk van de aangeboden festivalreizen wordt administratief verwerkt via de partner, maar georganiseerd door JEKA vzw.
BOZE WOLF FESTIVAL Het Gasthuis.
ZOMER VAN AARSCHOT. BOZE WOLF FESTIVAL. vr 08 feb 2019 20.00u uitverkocht. JA, MAAR EERST EEN DIPLOMA. Adriaan Van den Hoof. za 09 feb 2019 20.00u. JA, MAAR EERST EEN DIPLOMA. Adriaan Van den Hoof. di 05 mrt 2019 15.00u.

Contactez nous