Cherchez à retro stijl interieur?

retro stijl interieur
Verlichting in de stijl retro Lampenlicht.nl Blog.
Binnen een retro interieur horen niet te veel accessoires. De retro woonstijl is al druk op zich. Door gebruik te maken van niet té veel accessoires maar van een aantal blikvangers houd je de stijl goed in balans. Retro lampen zijn in alle vormen en kleuren te vinden.
Retro wonen Archives Go with the vlo.
Protserige gordijnen of een hoerig dressoir brengen humor in je interieur. Tien kitschknallers die. Maak van je kringlooplamp een designpareltje. april 8th, 2016 door Danny Post. Kringlooplampen blinken niet uit qua looks. Soms vind je wel een mooi exemplaar uit de sixties, maar de meeste lampen. Sweet 17: zeventien vintage banken voor jou. oktober 19th, 2015 door Danny Post. Ik ben helemaal bankengek vandaag. Op de site 2dehands.be spotte ik zeventien banken voor elke smaak en beurs. En een bank. Oost west, fifties best. mei 22nd, 2014 door Danny Post. In Schiedam startte de Stichting Mooi Werk een project waarbij vier huiskamers geheel in de stijl van een bepaald decennium worden ingericht. Volg Vlo online. Flea your style 52. Retro culi 7.
Vintage Wonen tips inrichting vintage stijl interieur.
Maak eerst de keuze voor welke periode en stijl je wilt gaan. Kijk goed wat bij jou past en waar je interieur ook bij aansluit. Vervolgens kun je gaan kijken welke kleuren je graag wilt gebruiken in je interieur. Als je voor een jaren 60 look kiest, zijn fellere kleuren erg kenmerkend. In deze tijd lag de nadruk namelijk vooral op kunststof. Wanneer je voor de seventies gaat, zijn drukke prints of behang met grafische vormen weer erg passend. Ook mag er best wat lef getoond worden! Bij een vintage look zijn we niet vies van een retro behang met een bloemenmotief of geometrische vormen. Massief eikenhout, donker teak hout, beukenhout, steigerhout, noem maar op. Warme houtsoorten spelen de hoofdrol in een vintage interieur.
Retro meubelen voor een hip interieur Deinterieurcollectie.
Retro of Scandinavisch? Je had het misschien al gemerkt, maar retro meubelen lijken vaak heel sterk op meubelen in de Scandinavische stijl. Dit komt door de schuine pootjes die voor beide stijlen zo kenmerkend zijn. Hou je erg van retro, maar hou je het in je interieur liever wat neutraler?
Tips en tricks voor een retro inrichting.
Het leuke aan retro behang is dat ze ook erg goed tot hun recht komen in een andere stijl interieur. Naast het kiezen voor een retro behangetje kun je ook kiezen voor andere soorten wanddecoratie. Denk bijvoorbeeld aan retro en vintage klokken, spiegels en planken.
WONEN INTERIEUR DECOSTIJLEN RETRO.
Het voorwerp roept een heerlijk jaren 70 gevoel op, creert een zekere sfeer en heeft niettemin een functie in je interieur. De term retro gebruik je om een bepaalde stijl aan te duiden. Dat wil zeggen dat je vandaag perfect nieuwe voorwerpen en meubels kunt aankopen die eveneens als retro worden bestempeld.
Fotobehang Retro.
Fotobehang Categorieën Collecties Retro. U wilt graag een retro interieur, maar het lukt niet die unieke retro stijl helemaal door te voeren in uw interieur. Een afbeelding met retro uitstraling aan de muur. Door retro wanddecoratie op te hangen, krijgt uw inrichting écht die retro uitstraling.
Eettafels landelijke industrieële of retro stijl passend in uw interieur.
This is a placeholder. Eettafels landelijke, industriële of retro stijl passend in uw interieur! De eetkamer is tegenwoordig een echte allround verblijf, er wodt hier niet alleen maar gegeten. Een grote eettafel is een echte eye-catcher, en het middelpunt van het familieleven.
Interieurstijlen Makeithome.nl.
In het interieur komt de retro stijl terug in meubels zoals de designklassieker eames stoel. Het is eenvoudige vormgeving welke praktisch en gebruiksvriendelijk is. Ga naar de sfeerpagina Creëer je eigen retro interieur stijl. Interieurstijl voor luxe en comfort: glamour chique.
Je slaapkamer retro inrichten Living Tomorrow.
Het botanische interieur: originele tips en ideeën. Zo creëer je een ultiem stijlvol interieur. De voordelen van bloemen in huis. Werken in de tuin: 6 praktische tips. You are at: Home Slaapkamer Je slaapkamer retro inrichten. Slaapkamer Je slaapkamer retro inrichten. By livingtomorrow on 3 augustus 2016 0 Comments. Wanneer je op zoek bent naar een slaapkamer met meer levendigheid en karakter kom je al snel uit bij een retro stijl.

Contactez nous