Résultats pour retro spullen kopen

retro spullen kopen
Hans, de kenner van antiek en vintage goed Het Goed.
Sterker nog, ik vind het af en toe óngelooflijk wat ze weggooien. Er komen hier compleet nieuwe spullen binnen die nog in de verpakking zitten. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe IKEA-kastjes van negentig euro, in de dozen met de kassabonnen erbij.
Over leukvoorthuis leukvoorthuis-retro-vintage.
Ook ik een vintage / retro fan had niet in de gaten dat ik een echte vintage lamp had waardoor ik de waarde van de lamp helemaal verkeerd had geschat voor marktplaats. Marc heeft mij meer informatie over de lamp gegeven en tips voor de verkoop gegeven. Echt heel attent van Marc! En als mijn vintage stoelen een nieuwe bekleding nodig hebben of ik wil mijn interieur weer eens aanpassen, dan weet ik dat ik bij Marc moet zijn! Hele leuke website! april 16, 2016 om 139: pm. Marc is een enthousiaste vent die graag verteld over zijn spullen die te koop staan.
Swiet Retro en Vintage Behang en Meubels te koop.
Kan je aub even kijken naar de naam op het doek. Mijn tante heeft dit bij overlijden van mijn ouders weggegooid. Leuke site trouwens kom zeker nog eens terug als ik wat bekomen ben. Retro behang besteld en was serieus retro.
Vintage en Retro meubels en accessoires Eindhoven.
Vintage en Retro meubels en accessoires kopen.: Jagen naar pareltjes uit het verleden. Tweedehands Vintage en retro artikelen doen terugdenken aan het verleden, de tijd van vroeger thuis aan de keukentafel. Stijlvolle tweedehands curiosa die uw interieur een eigen karakter geven. Wij krijgen regelmatig vintage en retro meubels en accessoires binnen die echte eye-catchers in uw interieur kunnen worden. Met een beetje creativiteit zijn er eindeloos veel toepassingsmogelijkheden met onze vintage en retro artikelen. Vintage en retro elementen brengen je leefomgeving naar een hoger niveau. Dat je met tweedehands spullen in je inrichting absoluut mooi kan wonen wordt bewezen door ons dagelijks wisselend aanbod vintage en retro meubels en accessoires.
Home Bastaa!
bloem patroon oranje bruin tas jute. bloem roze oranje blad groen stof retro. franse lelie groen rood stof retro. bladeren groen stof retro. Happy dots geel paars melamine beker retro. Cheerfull flower roze melamine beker retro. jacquard goud ecru brocant retro.
Happy Vintage // Toffe meubels voor je event.
We hebben toffe meubels en accessoires die je kunt huren. En nog leuker vinden we het wanneer we je mogen helpen om je event of bruiloft te stylen. Het gaat om echt. Echte spullen, echte mensen, echte verhalen. Wat is echt belangrijk en wat doet er echt toe?
Huis en tuin inrichten tips Verhuizenkunjezelf.
Gaat jouw voorkeur voor spullen in je huis of tuin uit naar retro of industrieel; ga dan eens goedkoop winkelen in de plaatselijke kringloopwinkel. Ook hier moet je in je achterhoofd houden; ga niet uit van een lelijke kleur; alles wat je koopt kan worden overgespoten of opnieuw worden bekleed en je bent ook dan altijd nog goedkoper uit dan wanneer je alle retro en industriële spullen in de winkel moet gaan kopen.
Retro behang: inspirerende voorbeelden, tips prijzen.
Een leuk idee is om het behang te combineren met andere vintage en retro spullen in het interieur. Mix deze elementen met moderne items om een uniek en tijdloos resultaat te bekomen. Retro behangpapier kopen? Neem een kijkje in het aanbod van de webshop.
Beste vintage en tweedehandswinkels van Arnhem My Wanderlust Diary.
Waarom zou je nieuwe kleren kopen wanneer we jaarlijks miljarden kilos kleding weg gooien? Lange leve de ruilcultuur en de recyclecultuur die de afgelopen jaren steeds groter is geworden. Waar in Arnhem kun je het beste terecht voor de mooiste tweedehands koopjes en bijzondere vintage stukken? In deze blog mijn favorieten. 2Switch in Elst en 2Switch in Presikhaaf. De kringloopwinkel; hartstikke populair tegenwoordig en helemaal niet meer voor alleen maar arme sloebers. Arnhem heeft er meerdere, maar de tweede grootste zijn de 2Switch in de wijk Presikhaaf en de 2Switch in Elst vlak buiten Arnhem. Die in Elst is wat duurder maar heeft iets minder rotzooi en iets meer vintage en retro items die je echt niet kunt laten staan. De 2Switch in Presikhaaf is iets meer een rotzooi, maar als je goed zoekt, kun je daar fantastische spullen vinden.
Reviews.

Contactez nous